Ngundhuh Video TikTok

Ngundhuh video TikTok mudhah

Unlimited downloads

Ngundhuh tanpa batas

Simpen video saben angen, ora ana batasan utawa watesan liyane.

No Watermark!

Boten Ana Cap Air TikTok!

Ngundhuh video TikTok tanpa cap air, iku nyedhiyakake logone TikTok.

Ngundhuh video TikTok tanpa cap air

ssstikto.app minangka piranti gratis sing nulungan sampeyan kanggo ngundhuh video TikTok (éwuhéé Musically) tanpa cap air online. Simpen video TikTok karo kwalitas paling apik ing format file MP4 karo résolusi HD. Kanggo weruh carane nggunakake pengunduh video TikTok, ikuti pitakonan ing ngisor iki. Iki proses sing gampang - sampeyan bisa ngundhuh video TikTok tanpa cap air ing tengah pitung langkah sing gampang.

Carane ngundhuh TikTok tanpa cap air?

  1. Mangga TikTok putar video sing pengin sampeyan simpen menyang piranti selulèr sampeyan, nganggo piranti TikTok
  2. Nyalin tautan klik "Bagikan" (tombol panah ing paling dhuwur saka video sing dipilih), lan saiki klik "Salin tautan"
  3. Ngundhuh mbalik menyang TikTok Downloader lan pastekake tautan ing kolom teks ing kaca lan klik tombol "Ngundhuh"

TikTok Downloader minangka salah sawijining piranti paling apik kanggo simpen video TikTok tanpa cap air. Ora perlu instal piranti apa pun kanggo nggunakake layanan kita, kabeh sing kawantu iku browser lan tautan sing sah kanggo dipastekake ing kolom masukan ing situs web TikTok Downloader lan metuake cap air saka video TikTok.

Iki solusi apik kanggo suntingan lan publikasi video.

Gratis. Sampeyan bisa simpen saben file mp4 sing sampeyan butuhake.

Ora butuh registrasi. Cukup buka situs web kita lan pastekake tautan.

Ngundhuh video TikTok tanpa cap air karo kecepatan sing dhuwur.

Simpen TikTok tanpa cap air ing mp4 utawa mp3 online.

Ngundhuh TikTok bisa dadi sawijining browser lan sistem operasi apa pun.

Carane ngundhuh video TikTok ing PC

Metode iki uga luwih serbaguna lan gampang. File bakal disimpen tanpa babagan apa wae ing kwalitas paling apik. Iki bekerja apik ing Windows, Mac OS, lan Linux. Pengguna PC ora butuh instal piranti tambahan apa pun kanggo simpen video TikTok, lan iki salah sawijining nilai apik nalika nggunakake metode iki.

Supaya bisa nggunakake piranti TikTok Downloader ing PC, laptop (Windows 7, 10), Mac, utawa laptop, sampeyan butuh nyalin tautan saka situs web.

Sawise iku, mbalik menyang piranti TikTok Downloader lan pastekake tautan ing kolom teks ing kaca utama. Sawise iku, sampeyan butuh klik tombol "Ngundhuh" kanggo nangkep tautan.

TikTok downloader on PC

Carane ngundhuh video TikTok ing iPhone utawa iPad (iOS)

Yen sampeyan duwe iPhone utawa iPad, sampeyan kudu nginstal piranti Documents by Readdle saka App Store.

Amarga kebijakan keamanan Apple, pengguna iOS sing nglampahi versi 12 ora bisa ngundhuh video TikTok langsung saka browser. Nyalin tautan saka piranti TikTok apa pun menyang aplikasi, lan metuake Documents by Readdle.

Ing sudut kanan ngisor layar, sampeyan bakal weruh ikon piranti web. Klik.

Saat browser dibuka, mlebu menyang ssstikto.app lan pastekake tautan ing kolom teks. Pilih opsi sing sampeyan pengin lan tekan tombol nggih. Video bakal disimpen menyang piranti sampeyan.

TikTok downloader on iOS

Tidak, Anda tidak perlu membayar apa pun, karena layanan kami selalu gratis! Kami mendukung semua browser modern seperti Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge, dll.

Tidak. Untuk menyimpan dan menghapus cap air dari TikTok secara online, Anda hanya perlu tautan. Tempelkan ke dalam kolom masukan dan pilih format yang sesuai untuk konversi. Pemindah cap air TikTok kami akan menyelesaikan sisanya.

Saat Anda menyimpan dari TikTok tanpa merek dagang, file biasanya disimpan di lokasi default Anda. Di pengaturan browser Anda, Anda dapat mengubah dan memilih folder tujuan secara manual untuk video TikTok yang sudah Anda unduh.

Tidak, Anda tidak perlu memiliki akun TikTok. Anda dapat memulai unduhan video TikTok saat Anda memiliki tautan, cukup tempelkan ke dalam kolom masukan di bagian atas halaman dan klik Unduh. Layanan unduhan TikTok kami akan menghapus cap air dari TikTok dan video akan siap digunakan dalam beberapa detik.

Penghemat video TikTok kami tidak dapat mengakses konten dari akun pribadi dan tidak dapat menyimpan video dari sana. Anda harus memastikan akun tersebut bersifat publik agar kami dapat menyimpan video untuk Anda.

Buka aplikasi TikTok dan Pilih video yang ingin Anda simpan. Klik "Bagikan" dan kemudian "Salin Tautan". URL unduhan video TikTok Anda tanpa cap air sudah siap di papan klip Anda.